Highgate Senior Terrace

REALMstudios collaborated with Highgate Primary School students to transform an unsightly but heavily trafficked area of the school into a multifunctional ‘hangout’. The collaborative design inspired seating areas, easy access to buildings, outdoor game spaces and the resolution of challenging drainage and services issues on site.

The façade of the historical school building is mirrored into the pavement design to structure and visually expand the space and to create a playful and lively ground plane.

Appropriately our approach has been very hands on, re-purposing existing site elements to create a flowing and functional ‘hangout’.

Client: Highgate Primary School, WA

 

LCW_RLM_HighgatePrimary_0477_FOR-WEB

 

LCW_RLM_HighgatePrimary_0503_FOR-WEB

 

LCW_RLM_HighgatePrimary_0008_2_FOR-WEB

 

LCW_RLM_HighgatePrimary_0485_FOR-WEB

 

LCW_RLM_HighgatePrimary_0253_FOR-WEB

 

LCW_RLM_HighgatePrimary_0340_FOR-WEB

PROMO-PLAN-RED_for-web

Welcome to REALMstudios  -  View Projects

 

< Back To Projects