Williams Landing Child Care

REALMstudios has developed a playful child-care environment expressed as extruded circular forms and staggered banded ground plane patterns.

The on-slab and elevated play area in Williams Landing town centre is informed by and takes cues from its architectural frame of panels, circular cut-outs and banding, making provision for a variety of play activities, meandering pathways and spaces across extrusions and planes. Extrusions are steel rings, a simple structural element, containing planting, artificial turf, sand and timber deck/seating.

Our intention was to create a contemporary children’s play area that is stimulating, fun and educational, where its graphic legibility can be immediately interpreted by the child as a stimulating play environment.

 

Jon's Sketch

 

Vingette-3_FOR-WEB

 

Play-Space-1_FOR-WEB 151029_Plan1-200_FOR-WEB

 

20161006_111231

 

20161006_110555

< Back To Projects